How To Remove Administrator Password in Windows XP

diposting oleh teguhbaguspribadi-fkh12 pada 28 December 2013
di Teknologi dan Informasi - 0 komentar

1. Boot using Windows XP Setup CD and follow the instructions.
  2. When it asks to repair your system or start setup then select “setup”.
  3. After pressing “F8″ (i agree for the agreement of course) setup will ask if you want to repair your current windows installation at this point press “R” to run the repair.
  4. Setup will start repairing your Windows and will start copying files, etc.
  5. After a few minutes setup will restart your system and when it restarts don’t press any key when it shows “Press any key to continue…” otherwise Setup will start from the beginning. Don’t press any key and setup will resume where it left.
  6. Now it’ll start doing other tasks and will show a small progressbar with a few details in left side.
  7. Look carefully at the details and when it shows “Installing devices” at this point press > keys in your keyboard.
  8. Wait for a sec or two then it’ll open a Command Prompt window. Now type nusrmgr.cpl and press .
  9. It’ll open the same “User Accounts” window which you see in Control Panel.
  10. Now you can remove or reset any account password without any problem.
  11. After setting the password close the window and leave the setup to complete.